parallax background

IMMF 2018 :Η Ελλάδα που αγαπάει την διαφορετικότητα

IMMF 2018

Το 8ο Διεθνές Ταυτόχρονο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους μ ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Κυριακής, μετά από ένα διήμερο ταυτόχρονων προβολών σε έντεκα πόλεις.

Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, οι αίθουσες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Ξάνθη, Πάτρα, Τρίπολη, Παρίσι, Αλεξάνδρεια και Κοπεγχάγη γέμισαν με θεατές που, αφού παρακολούθησαν τις δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους από Έλληνες δημιουργούς, ψήφισαν την αγαπημένη τους ταινία Το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, οι αίθουσες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδο, Χανιά, Ηράκλειο, Ξάνθη, Πάτρα, Τρίπολη, Παρίσι, Αλεξάνδρεια και Κοπεγχάγη γέμισαν με θεατές που, αφού παρακολούθησαν τις δεκαπέντε ταινίες μικρού μήκους από Έλληνες δημιουργούς, ψήφισαν την αγαπημένη τους ταινία.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 14 Οκτωβρίου, το IMMF2018, θέλοντας να τιμήσει τις χώρες του εξωτερικού που ήταν στο δίκτυό του, προχώρησε στην α’ προβολή ταινιών μικρού μήκους από την Γαλλία, την Ισπανία, την Αίγυπτο και τη Δανία. Στη συνέχεια, έγινε η προβολή των επτά ταινιών του αφιερώματος «To Micro μ ντύνεται πράσινο», Ελλήνων και ξένων δημιουργών. Η ενότητα αυτή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Στα πλαίσια των φετινών αλλαγών ήταν και η τελετή βράβευσης τόσο της αγαπημένης ταινίας του φεστιβάλ, όσο και η απονομή επιμέρους βραβείων. Έτσι, την Κυριακή το απόγευμα η Κατερίνα Μουτσάτσου από την αίθουσα του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, συνδέθηκε με όλες τις πόλεις του δικτύου παρουσιάζοντας ζωντανά τα αποτελέσματα της κάθε πόλης σχετικά με την “Αγαπημένη” ταινία του κοινού, της “επίσημης αγαπημένης” του φεστιβάλ. Στην τελετή απονομής επίσης ανακοινώθηκαν και οι νικητές των νέων βραβείων της οργανωτικής επιτροπής.

Τα επιμέρους Βραβεία της οργανωτικής επιτροπής έχουν ως εξής:

● Σκηνοθεσίας στον Μανώλη Μαυρή για την Ταινία «Maneki Neko»

● Σενάριο στον Γιώργο Αγγελόπουλο για την Ταινία «Χρυσόψαρο»

● Α’ Αντρικής Ερμηνείας στον Μάκη Παπαδημητρίου για την Ταινία «Heimlich»

● A’ Γυναικείας Ερμηνείας στην Λένα Κιτσοπούλου για την Ταινία «Fake News»

Η κατάταξη των αποτελεσμάτων, έπειτα από την καταμέτρηση των ψήφων διαμορφώθηκε ως εξής:

Αγαπημένη Ταινία για το IMMF2018 ήταν το «Χρυσόψαρο» του Γιώργου Αγγελόπουλου. Η Ταινία πραγματεύεται την ιστορία του μικρού Στρατή, ο οποίος είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του και αυτό είναι ένα γεγονός που απασχολεί έντονα τον πατέρα του. Το κοινό μέσα από την ψήφο του έδειξε πως ένα τόσο ιδιαίτερο κοινωνικό ζήτημα, αυτό της διαφορετικής σεξουαλικής ταυτότητας, έχει αρχίσει να προβληματίζει έντονα την εποχή.

2η Αγαπημένη Ταινία «Το Εισιτήριο» του Χάρη Σταθόπουλου

3ηΑγαπημένη Ταινία «The Backpack» του Μιχάλη Μαθιουδάκη

4η Αγαπημένη Ταινία «Μικρός Που είναι ο Κόσμος» του Λευτέρη Γιαννακουδάκη

5ηΑγαπημένη Ταινία «Το Μάτι» του Στέργιου Ντινόπουλου

Τα έπαθλα που δόθηκαν στους δύο πρώτους σκηνοθέτες συνολικής αξίας 2.500 ευρώ ήταν ευγενικές χορηγίες των εταιριών RGBStudios, BLK και VIDEOPRESS και αφορούν υπηρεσίες postproduction ή ενοικίασης εξοπλισμού.

IMMF 2018 :Οι δεκαπέντε ταινίες

ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ17'
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΕΝΑΡΙΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΧάρης Σταθόπουλος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓιώργος Μιχελής
ΜΟΥΣΙΚΗpsy_mon.ki
ΜΟΝΤΑΖΝίκος Μύρτου
ΗΘΟΠΟΙΟΙΔήμητρα Σύρου, Στέφανος Μουαγκιέ, Χρήστος Κοντογεώργης, Αλέξανδρος Βαρθής, Θανάσης Χαλκιάς, Ελπίδα Νικολάου, Αντώνης Στάμος
TRAILER-
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ακολουθούμε την πορεία ενός εισιτηρίου των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς καθώς περνά από το ένα χέρι στο άλλο. Κάθε άτομο που κατέχει το εισιτήριο φέρει τη δική του ιστορία καθώς και ένα κοινωνικό πρόβλημα. Μια κοινωνική καταγραφή της ελληνικής κρίσης.


SHAPES OF MINE


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ14’ 30''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΓιώργος Καψανάκης
ΣΕΝΑΡΙΟΓιώργος Καψανάκης, Oli Morris
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣJerry Alves, Robin Borros
ΜΟΥΣΙΚΗΝίκος Γιαννακάκης
ΜΟΝΤΑΖBenjamin Lingard-Lane
ΗΘΟΠΟΙΟΙAlison Garner, Simon Lenagan, Maria Crittel
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Στο μέλλον, η ψηφιακή εφαρμογή SOMA έχει δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες της, να αλλάζουν εμφάνιση κατά βούληση. Το ανθρώπινο σώμα αποκτά την επιθυμητή μορφή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Εντωμεταξύ, η Alice προσπαθεί να πείσει τον αδιάφορο σύζυγό της να φάει το δείπνο που του ετοίμασε, ενώ αυτός τηρεί σιγή ιχθύος...


ΤΟ ΜΑΤΙ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ22' 59''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΣτέργιος Ντινόπουλος
ΣΕΝΑΡΙΟΣτέργιος Ντινόπουλος, Κυριάκος Κανταράκιας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣCamilla Gibson
ΜΟΝΤΑΖΣτέργιος Ντινόπουλος
ΗΘΟΠΟΙΟΙΕλενά Χαραλαμπούδη, Λευτέρης Τσάτσης, Ειρήνη Ιωάννου, Rheem Hatib, Μαρία Τζανουκάκη, Κώστας Γεραντώνης, Αργυρώ Θεοδωράκη, Giannis Greco, Σοφία Καλογερομήτρου
TRAILERLINK
MOVIE-

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Μία νεαρή καθηγήτρια φωτογραφίας επιστρέφει στο νησί της γιαγιάς της ώστε να προσφέρει εθελοντισμό σε στρατόπεδο προσφύγων ούτως ώστε να ανακαλύψει το προσφυγικό παρελθόν της οικογένειάς της.


ΙΣΩΣ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ6’ 08''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΕΝΑΡΙΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΔήμητρης Σίμου
ΜΟΥΣΙΚΗZhe Wu
ΜΟΝΤΑΖΔήμητρης Σίμου
ΗΘΟΠΟΙΟΙ(Voice Over) Δημήτρης Σίμου
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Θυμάμαι τα πάντα. Τα καλοκαίρια, το σπίτι, τη θάλασσα, τον ήχο απ’ τα τζιτζίκια. Τους φόβους μου. Στο « Ίσως Είμαι Εγώ (Maybe It’s Me)» ο σχεδιαστής κινουμένων σχεδίων προσπαθεί να αναδημιουργήσει τις αναμνήσεις από την παιδική του ηλικία.


NEWSTRIA


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ23’ 40''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΚώστας Σταματόπουλος
ΣΕΝΑΡΙΟΧριστίνα Μητροπούλου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓιώργος Αποστολίδης
ΜΟΥΣΙΚΗΛουκάς Αναστασόπουλος - Δημήτρης Ανδρονιάδης
ΜΟΝΤΑΖΓιώργος Διδυμιώτης
ΗΘΟΠΟΙΟΙΠαύλος Ορκόπουλος, Δημήτρης Τζουμάκης, Σίφης Πολυζωίδης, Μαριάνθη Σοντάκη, Δημοσθένης Ξυλαρδιστός, Άννα Λιανοπούλου, Αλεξία Γαβρίλη, Κωστής Πατρίκιος
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Μεσοπόλεμος, ένα πλοίο ονόματι «Chimera» σαλπάρει. Προορισμός του η Newstria - ο τόπος της απόλυτης ευτυχίας. Στο κατάστρωμα του πλοίου επιχειρηματίες γευματίζουν υπό τους ήχους μιας άριας. Στο αμπάρι ναύτες, αχθοφόροι, καμαριέρες, μάγειρες έχουν ιδρώσει από τη ζέστη. Στο μηχανοστάσιο ο εργοδηγός ξέρει καλά να ακολουθεί εντολές αλλά ο Λουκάς είναι γεμάτος απορίες. Σιγά σιγά, τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν λίγο λάθος. Το αμπάρι μπάζει νερά. Οι λαμαρίνες στο μηχανοστάσιο σπάνε. Η κουζίνα πλημμυρίζει. Όλοι παραμένουν ατάραχοι πιστεύοντας πως όταν φτάσουν στη Newstria θα σωθούνε. Όμως το πλοίο δε φτάνει ποτέ. Βουλιάζει, αφήνοντας έναν μοναδικό επιζώντα…


MANEKI NEKO


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ18’ 54''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΜανώλης Μαυρής
ΣΕΝΑΡΙΟΜανώλης Μαυρής, Κατερίνα Μαυρογεώργη
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣManu Tilinksi
ΜΟΥΣΙΚΗΣταύρος Γασπαράτος
ΜΟΝΤΑΖΘοδωρής Αρμάος
ΗΘΟΠΟΙΟΙΧρήστος Στέργιογλου, Χάρης Φραγκούλης, Νικολίτσα Ντρίζη
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ένας άντρας συναντά µία κοπέλα σε µία αποβάθρα του λιµανιού του Πειραιά. Ενώ ψάχνουν για ταξί, αποφασίζουν να κάνουν ότι γνωρίζονται για να µοιραστούν το κόστος της διαδροµής. Από τη στιγμή όμως που µπαίνουν στο ταξί, ο οδηγός αποκαλύπτει στον άντρα ότι όντως γνωρίζονται και ότι έχουν κοινό παρελθόν, οδηγώντας το ζευγάρι στα τοπία της μνήμης. Η ταινία αναφέρεται σε μια ερωτική σχέση που κινείται μεταξύ του πραγματικού και του φανταστικού, του ονείρου και της πραγματικής εμπειρίας. Στον πυρήνα της η ταινία είναι μια παρατήρηση για την έννοια της επιθυμίας.


THE BACKPACK


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ13’ 51''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΜιχάλης Μαθιουδάκης
ΣΕΝΑΡΙΟΜιχάλης Μαθιουδάκης, Σοφία Ανδρουλιδάκη
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΔημήτρης Μανιώρος
ΜΟΝΤΑΖΓιώργος Τσιρογιάννης
ΗΘΟΠΟΙΟΙΦώτης Θωμαϊδης, Αναστασία Γιαννάκη, Γιώργος Αραχωβίτης, Άρτεμις Παβέλλα, Ανδρέας Νομικός
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η Μαίρη μόλις έχει κλέψει ένα σκασμό ρούχα. Η πόλη την παρασέρνει να αναζητήσει καταφύγιο μέσα σε μία Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο Πάτερ Αλέκος στη θέα του απροσδόκητου επισκέπτη βλέπει μία τεράστια ευκαιρία να σωθεί από τη ρουτίνα του. Θα ακολουθήσει μία από κοινού, παράλογη για τα δεδομένα της Ορθόδοξης Εκκλησίας, εξομολόγηση.


ΤΑΜΑ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ17’ 50''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΓιάννης Μπλέτας
ΣΕΝΑΡΙΟΓιάννης Μπλέτας, Γιάννης Χατζηκυριάκος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΜπάμπης Γαλανάκης, Γιάννης Μπλέτας
ΜΟΥΣΙΚΗΑντώνης Ζαχαράκης
ΜΟΝΤΑΖΓιώργος Παλούδης
ΗΘΟΠΟΙΟΙΜαρία Ζαχαράκη, Μάνος Κανδιλάκης, Άρτεμις Καυκαλάκη, Γιάννα Παγιαβλή, Αντώνης Παλιεράκης, Γιώργος Πεδιαβιτάκης, Νίκος Σκλαβάκης, Γιάννης Χατζηβασιλείου
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ένα οικογενειακό τραπέζι, ένα κομμάτι φανουρόπιτα, ένα πτώμα.


FAKE NEWS


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ14' 59''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΔημήτρης Κατσιμίρης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΒασίλης Σταυρόπουλος
ΜΟΥΣΙΚΗAs above so below
ΜΟΝΤΑΖΒασίλης Σταυρόπουλος
ΗΘΟΠΟΙΟΙΛένα Κιτσοπούλου, Γιάννης Κότσιφας, Χρυσόθεμις Αμανατίδη, Τούτζι Ζανούσι, Νικόλας Γουαχόμε
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Μια YouTuber και ο συνεργάτης της, σχεδιάζουν να σκηνοθετήσουν το βιασμό μιας κοπέλας από δύο μαύρους. Στόχος τους είναι να αυξήσουν τους συνδρομητές στο κανάλι τους. Την ημέρα του γυρίσματος, όμως, τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως αρχικά είχαν υπολογίσει.


YAWTH


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ10’ 08''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΔημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη
ΣΕΝΑΡΙΟΔημήτρης Τσακαλέας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΑσημίνα-Λυδία Διονυσοπούλου
ΜΟΥΣΙΚΗKareem Kalokoh, Tendts, Bolis PRTN, Weste, Eparatos
ΜΟΝΤΑΖΉρα Ντίκα
ΗΘΟΠΟΙΟΙΤζωρτζίνα Λιώση, Ρομάνα Λόμπατς, Παντελής Σαρρής, Δάνης Καραμιχαηλίδης, Γιώργος Λέντζας, Νίκος Κουάντρι, Αναστάσης Ροϊλός, Βίκυ Μαϊδάνογλου, Δημήτρης Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Μπακόλα, Ελένη Χρυσομάλλη, Ιωάννα Διγενάκη
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ένα συνηθισμένο βράδυ Παρασκευής, η Βίκυ θέλει να πάει σε ένα πάρτι, αλλά η νύχτα δεν εξελίσσεται όπως είχε προγραμματίσει. Μια βραδιά στη ζωή των παιδιών που ανήκουν στη γενιά των social media.


ΧΡΥΣΟΨΑΡΟ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ14’ 21''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΓιώργος Αγγελόπουλος
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓιάννης Δρακουλαράκος
ΜΟΥΣΙΚΗΓιάννης Ραμαντάνης
ΜΟΝΤΑΖΓιώργος Αγγελόπουλος
ΗΘΟΠΟΙΟΙΜιχάλης Οικονόμου, Λύσσανδρος Κουρούμπαλης, Εύα Αγγελοπούλου
TRAILERLINK
MOVIE-

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ο εφτάχρονος Στρατής είναι διαφορετικός από τα υπόλοιπα αγόρια της ηλικίας του κι αυτό είναι κάτι που ανησυχεί τον πατέρα του. Τα πράγματα όμως πρόκειται να δυσκολέψουν ακόμα περισσότερο, όταν αποκαλυφθεί ότι το δώρο γενεθλίων του Στρατή, δεν είναι ένα απλό χρυσόψαρο σαν τ’ άλλα.


HEIMLICH


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ19' 15''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΚώστας Μπακούρης
ΣΕΝΑΡΙΟΓιώργος Τζαβάρας
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΠέτρος Αντωνιάδης
ΜΟΥΣΙΚΗΚωστής Τσιουλάκης
ΜΟΝΤΑΖΚώστας Ασπιώτης
ΗΘΟΠΟΙΟΙΜάκης Παπαδημητρίου, Ιώ Ασηθιανάκη
TRAILERLINK
MOVIE-

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Οικείο είναι το σπίτι. Ο Πάρης ζει σ’ ένα ανοίκειο σπίτι. Η Σερένα θέλει ένα σπίτι σ’ ένα μέρος που δεν θα το ‘λεγες και Παρίσι. Πίνουν, μιλούν, συνδέονται. Με νερό, μπίρα και αναμνήσεις. Ένας βάτραχος. Πηδάει. Παράξενα. Αλλόκοτα. Οικεία. Ανοίκεια οικία. Πιο παράξενη κι από σπίτι.


PET


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ6' 17''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΜάρτα Μπακρί
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΧρήστος Δούρος
ΜΟΥΣΙΚΗΗλίας Φλάμμος
ΜΟΝΤΑΖΜάρτα Μπακρί
ΗΘΟΠΟΙΟΙΓιώργος Πυρπασόπουλος
TRAILER-
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ένας βουλευτής αρχίζει να νιώθει εγκλωβισμένος μέσα στην πολυτελή του σουίτα .


CRUISER


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ11’ 50''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2017
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΑριστοτέλης Μαραγκός
ΣΕΝΑΡΙΟΧρυσούλα Κοροβέση
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓιώργος Κόκκαλης
ΜΟΝΤΑΖΘοδωρής Αρμάος
ΗΘΟΠΟΙΟΙΚωνστας Νικούλης, Γιάννης Τσορτέκης, Γιώργος Γιαννακάκος, Θωμάς Νικούλης
TRAILERLINK
MOVIE-

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Ο Στέφανος ονειρεύεται πως δεν θα ξαναοδηγήσει την νταλίκα του ξημερώματα. Ο Βλάσης περιμένει την βροχή να σταματήσει για να αποδράσει με το μικρό ιστιοπλοϊκό του από την Αθήνα. Είναι άλλη μια νύχτα.


ΜΙΚΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ


ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΑΙΝΙΑΣ17' 55''
ΕΤΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ2018
ΣΕΝΑΡΙΟ-ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑΛευτέρης Γιαννακουδάκης
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣΓιάννης Μαθιουδάκης
ΜΟΥΣΙΚΗΓιάννης Βάρδας
ΜΟΝΤΑΖΜιχάλης Αλεξάκης
ΗΘΟΠΟΙΟΙΈλλη Τρίγγου, Ηρώ Μπέζου, Χρόνης Σαπουντζάκης
TRAILERLINK
MOVIELINK

ΜΙΚΡΗ ΣΥΝΟΨΗ ΤΑΙΝΙΑΣ

Η Ειρήνη κι η Μαρία, δύο φορέματα, ο Μάνος, δύο φωτόσπαθα, μία διακοπή ρεύματος, ένας καλλιτέχνης με αυτοπεποίθηση, η ζάχαρη που τελείωσε κι ένας κόσμος που είναι πολύ μικρός για να χάνει κανείς τους φίλους του.


Για την ιστορία, οι πέντε αγαπημένες ταινίες που ψηφίστηκαν ήταν:


  1. «Χρυσόψαρο» - Γιώργος Αγγελόπουλος.
  2. «Το Εισιτήριο» - Χάρης Σταθόπουλος
  3. «The Backpack» - Μιχάλης Μαθιουδάκης
  4. «Μικρός Που είναι ο Κόσμος» - Λευτέρης Γιαννακουδάκης.
  5. «Το Μάτι» - Στέργιος Ντινόπουλος.

ΒΡΑΒΕΙΑ


Ο Σκηνοθέτης της ταινίας που θα αναδειχθεί 2η θα κερδίσει δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού για την επόμενη παραγωγή του αξίας 500 € προσφορά της εταιρείας BLK


Ο Σκηνοθέτης της ταινίας που θα αναδειχθεί 1η θα κερδίσει δικαίωμα ενοικίασης εξοπλισμού και υπηρεσίες Post Production για την επόμενη παραγωγή του αξίας 1500 € από την εταιρεία RGB studios και υπηρεσίες για DCP mastering αξίας 500 € προσφορά της εταιρίας VIDEOPRESS


RGB
videopress sa logo

«Το αφιέρωμα «To Micro μ Ντύνεται Πράσινο» υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού, Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Η προβολή των ταινιών του αφιερώματος είναι δωρεάν για το κοινό και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.».

logo